Samenwerking

Sandy Tales werkt o.a. samen met:

IkzoekGod.nl

Het is een plek op Internet waar je meer kunt ontdekken over God, geloof, Jezus, jezelf. Je wordt er geprikkeld om meer te ontdekken, je leest er persoonlijke verhalen en je hebt altijd de kans om persoonlijk door te praten met een van de vrijwilligers die verbonden zijn met deze website.

WaaromJezus?-cursus

WaaromJezus? is een interactieve internetcursus over de basics van het christelijk geloof. WaaromJezus? wil daarbij een plek zijn waar mensen met levensvragen veilig, vrijblijvend en relatief anoniem kunnen onderzoeken of het christelijk geloof, in het bijzonder Jezus, inhoud en zin kan geven aan hun levensreis. De cursus bestaat uit vijf lessen, verdeeld over vijf weken. Elke deelnemer wordt tijdens de cursus begeleid door een persoonlijk e-coach. Aan het einde van de cursus krijgt een deelnemer, indien gewenst, het adres van een lokale Alpha-cursus, of lokale kerk bij hem of haar in de buurt.

In Nederland is de WaaromJezus?-cursus ook geschikt gemaakt voor verschillende doelgroepen. Zo is er de een cursus voor volwassenen vanaf 18 jaar; voor jongeren van 12-17 jaar; voor studenten (ca. 18-25 jaar); voor mensen met een roomskatholieke achtergrond; en voor ondernemers en zakenmensen.
WaaromJezus? is beschikbaar in meer dan 10 talen wereldwijd. Voor meer info: Why.Jesus.net

Jesus.net

De website IkzoekGod.nl en alles wat erbij hoort is onderdeel van een internationaal netwerk van organisaties en websites die samen hetzelfde willen doen: iedereen de kans geven om het mooiste bericht ooit te horen. Check Jesus.net voor meer informatie.